top of page

Reiki Healing

IMG_2108 (2).JPG

Er du klar til at give dig selv den bedste gave du kan modtage? :)


Ved Reiki Healing arbejder jeg med den universelle livsenergi.

En healing, der arbejder på helheden af krop, sind og ånd samtidig.

Reiki Healing er en meget blid og omsorgsfuld behandling, som hjælper dig til at slappe fuldstændig af, så du kan tage imod og nyde alt det gode, som strømmer til dig.

Samtidig er den en eminent teamplayer til andre former for behandlinger, som f.eks. kranio-sakral terapi, massage, zoneterapi osv, da effekten og udbyttet ofte forstærkes, når man supplerer med Reiki Healing.

Jeg tilbyder både Reiki Healing som en helkrops healing og som en chakra afbalancering.

Begge metoder, uanset om de udføres samlet eller hver for sig, arbejder både på det fysiske og det psykiske plan.

Når jeg arbejder som kanal for Reiki er det fuldt og helt din krop som vælger, hvor den har mest brug for healingen. Derfor vil det heller ikke være muligt inden behandlingen, at forudsige resultatet af healingen – men én ting kan du være helt sikker på og det er at din krop og dit sind vil takke dig for at du gjorde det :)

Antal af behandlinger afhænger meget af den person, som modtager samt, hvilke problematikker, der skal heales på. For nogle kan én enkelt behandling være nok, for andre skal der flere til. Men generelt anbefales det at man får 4 gange healing kort tid efter hinanden.

Booking af behandlinger

Behandlinger kan bookes online eller ved at kontakte mig via mail, sms eller mobil.


Afbud skal ske senest 24 timer før den bookede behandling, ellers betales det fulde beløb for den reserverede tid. Er du blevet akut syg så kontakt mig, så finder vi i fællesskab en ny tid til dig. 

Priser

Behandling: 550 kr

5 turs kort gyldig i 6 mdr: 2400 kr

Der afregnes kontant eller via mobilepay efter hver behandling.

Jeg tager desværre ikke mod dankort.

bottom of page